U heeft nog geen producten in uw winkelmand
Ieder jaar komt na de winter, de lente. Alleen stond dit keer de lente wel heel snel voor de deur. Ben je hier op voorbereid, is je terras gereed voor warme zomerdagen en misschien toch nog koele lentenachten? Wij van horecasupply denken graag met je mee. Hier zijn wat tips en tricks voor je terras:
- Goed personeel, dit geldt voor binnen en zeker ook buiten. Spreek je gasten binnen de eerste 5 minuten aan, al dan niet verbaal dan wel non-verbaal. Stel ze gerust ook al is het erg druk.
- Goede dienbladen, vaak is het terras net wat verder lopen. Dan is een goed anti-slip dienbladvan essentieel belang.
- Zien eten doet eten, schenk aandacht aan je gerechten. Presenteer ze op een servies dat er uit springt bijvoorbeeld het Gastro servies. Telkens als er een dienblad vol blauwe bordjes voorbij gaat wordt de aandacht van de gasten hierop geattendeerd.
- Al lijkt Nederland op te warmen, in de avond blijft het voorlopig nog wel fris. Je kunt je gasten toch de gelegenheid geven lekker buiten de zitten door terrasheaters aan te schaffen en misschien hier en daar een lampje neer te zetten. Het is even een investering, maar het aantal couverts neem hiermee wel toe.
Edited: februari 2019